GIFT

The mind

Op woensdag 26 oktober 2016 geven we weer een workshop ‘The Mind’ in Amsterdam in samenwerking met de BNO. Deze workshop staat open voor iedereen.
De kosten bedragen 195 euro ex btw. Dit is inclusief lunch. Voor meer informatie of aanmelden stuur een mail naar info@gift.nl. Voor meer informatie download de flyer

Onze fascinatie voor de werking van de geest is ontstaan door onze eigen ervaringen, het werken met onze klanten en de Boeddhistische psychologie. De geest produceert een eindeloze stroom gedachten. Waar deze gedachten vandaan komen is moeilijk te zeggen, maar dat we ze hebben en dat ze ons flink in de weg kunnen zitten,  is zeker. Op de meest onhandige momenten beïnvloeden ze ons gedrag. Bijvoorbeeld  tijdens een acquisitiegesprek, een overleg met een collega of  een presentatie.
Het inzicht dat aan ieder gevoel, iedere emotie, elke inzet van capaciteit  en elk  gedrag een gedachte vooraf gaat, is wat ons betreft ‘mindblowing’. Vandaar ook dat we hier een eigen aanpak voor hebben ontwikkeld: The Mind.  Deze is gebaseerd op onze NLP opleidingen, ‘The Work’ van Byron Katie en het werk van Jan Geurtz. We geven trainingen over werken met ‘The Mind’. Als onderdeel van een groter traject of in de vorm van een introductieworkshop.

 

 
Ernst van Dijk
Partner van Gift